De zomer komt eraan en wij hebben er zin in! De Donk ligt er prachtig bij en we hopen binnenkort ook de gebouwen een goede opknapbeurt te kunnen geven. Voor dit seizoen hebben we met het bestuur plannen gemaakt voor een aantal nieuwe activiteiten op de Donk. Er is dit jaar nóg meer te doen, voor jong en oud!

 

Algemene Leden Vergadering
3 mei, vanaf 20.00 uur bij De Donk

Op de agenda staan onder andere een wijziging van onze statuten en een update over de gesprekken met de gemeente over een bijdrage voor groot onderhoud aan het terrein. Voor de volledige agenda, zie (achterzijde) de flyer.

 

Kofferbak verkoop
13 mei, 10.00 tot 13.00 uur, parkeerterrein De Donk

Kom gezellig tweedehands spullen kopen, verkopen of kletsen met dorpsgenoten. Fietskar, bolderkar en verkoopkleedjes zijn allemaal welkom. Stel je plekje veilig en meld je aan via activiteiten@donkhoornaar.nl.

 

AED training
31 mei, vanaf 20.00 uur bij de Donk

Leer hoe je levens redt met een AED. Deze training door Sander Deelen levert geen certificaat op, maar leert je wel hoe je een AED gebruikt. Er is plek voor max. 12 deelnemers. Geef je op via activiteiten@donkhoornaar.nl.

 

Viswedstrijden voor jeugd tot 14 jaar
14 en 28 juni, 12 en 26 juli, 9 augustus, van 19.00 tot 20.00 uur

Doe mee en word kampioen van Hoornaar! Meld je aan door een berichtje te sturen naar Marcel Oskam: 06-38303455

 

Vrijwilligers gezocht voor:

Repair café

We zouden graag een repair café organiseren en zoeken vrijwilligers die willen ondersteunen. Heb je twee rechterhanden en wil je je dorpsgenoten helpen? Meld je aan bij Jannie Rietveld via activiteiten@donkhoornaar.nl.

 

Workshop vogelhuisjes en insectenhotels maken

Vind je het leuk om met kinderen te knutselen, en kun je af en toe een pleister plakken? Meld je aan bij Jannie Rietveld via activiteiten@donkhoornaar.nl